Hirdetés

The Walking Dead 7. évad - itt az első előzetes magyar felirattal

|

Nem spoileres, de új szereplőket láthatunk az októberben visszatérő The Walking Dead a Comic-Conra készített videójában.

Hirdetés

Nagyon messze még a 7. évad premierje, egész pontosan október 23-áig kell várnunk, hogy megtudjuk, ki volt Negan baseball ütőjének rosszabbik felén. A trailer ezzel kapcsolatban - nyilván - semmit nem árul el, viszont láthatunk benne egy hatalmas tigrist.

Az állat Ezekiel királyhoz tartozik, aki egy korábban még nem ismert közösség, a Kingdom (Királyság) uralkodója. Két "lovag" mentette meg Carolt és Morgant, ők is feltűnnek pár pillanatra. A videó alapján rendezetten, békésen élnek, és fontos szerepet játszhatnak a továbbiakban. 

Emellett kapunk még egy keveset Neganből is, láthatjuk, hogyan bonyolódik a hilltopiak élete. A trailert a FOX jóvoltából magyar felirattal láthatjátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)