Hirdetés

The Walking Dead 7. évad - egy kiszivárgott jeleneten más hal meg

|

Most már napok óta tudhatjuk, ki volt Negan áldozata, viszont még a hétvége folyamán kiszivárgott egy jelenet, amiben másra sújt le a baseball ütő.

Hirdetés

Már korábban is gondolkodtunk azon, megosszuk-e a kiszivárogtatott jelenetet, de úgy döntöttünk, inkább megvárjuk a premiert. 

Állítólag egy premier előtti vetítésről származik az alábbi, elég gyenge felvétel, melyen, mint látható, nem Abraham vagy Glenn hal meg, hanem Maggie. Azt már régóta tudtuk, hogy mindenkivel forgattak haláljelenetet, és aki látta az új részt, tudja, hogy kis részben fel is használták őket, de meglepő, hogy a FOX így próbálta meg a szivárogtatóktól megvédeni az utóbbi hónapok legféltettebb titkát. Már ha tényleg ez volt a célja, és úgy történt minden, mint azt az interneten keringő infókból megtudhatjuk. Egyébként Glennt is kiütik, de neki nem zúzzák be a fejét.

Szerintetek jobb lett volna, ha tőle búcsúzunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)