Hirdetés

The Walking Dead 7. évad - bemutatkozik Ezekiel

|

Shiva nevű tigrisével együtt a The Walking Dead képregény rajongói már nagyon is jól ismerik Ezekielt, a sorozatban viszont csak idén ősszel mutatkozik majd be a karakter, illetve az őt alakító Khary Payton.

Hirdetés

Ugyan a premierig rendkívül szigorú titoktartás övezi a The Walking Dead hetedik évadát, az első trailerrel ismét beindult a hype-gépezet is. A kedvcsinálóban láthattunk már egy keveset az Ezekiel által vezetett Királyságból is, a hetedik szezonban debütáló Khary Payton pedig mesélt is egy keveset a szerepéről az Entertainment Weeklynek.

A titoktartás egyébként a színészre is vonatkozott, így például a forgatás helyszínéül szolgáló Georgia államban élő rokonainak sem szólhatott, hogy a környéken jár majd. A meghallgatás közben is megpróbálták elrejteni előle, kinek a szerepében is próbálja ki magát Payton, akit kicsit össze is zavartak azzal, hogy Ezekiel neve mellett a tigris szót oroszlánra cserélték a forgatókönyvben. Ugyanis korábban nem olvasta a Walking Dead képregényt, csupán a sorozatot nézte meg feleségével, így viszont a színész elmondása szerint hatalmas élmény volt a kedvenceivel, például Melissa McBride-dal és Lennie James-szel találkozni.

Később ugyan utánanézett Ezekiel rajzolt változatának, de elmondása szerint Payton nem csak lemásolni akarja a képregényt:

"Úgy érzem, képes vagyok annyira a pillanatban élni, hogy néhány apró infómorzsától nem fogok a falnak menni, ha [a sorozat írói] teljesen átírják és Ezekiel nagyon más lesz, mint a képregényekben. Ez csak egy újabb ok, amiért imádom ezt a munkát" - mondta.

A szerepben ráadásul azt is kamatoztatni tudja, hogy korábban a Batman Arkham-sorozatban és a Call of Duty: Advanced Warfare-ben is feltűnt, ami akkor derült ki, amikor arról kérdezték, hogy jelenítették meg a készítők a tigrisét, Shivát:

"Ez csak egy újabb gyönyörű módja annak, ahogy a képzeletem használhatom. Ami engem illet, Shiva pont olyan valóságos, mint az emberek, akik ott állnak mellettem, mint Morgan és Carol, vagy bárki más a Királyságban. Szóval igazából nem érdekel, hogy csak CGI lesz, vagy mechanikus modell. Én csak azt tudom, hogy számomra valódi. Dolgoztam már sok videojátékon is, ahol szó szerint senki és semmi nincs előttem (...) szóval mindent nekem kellett elképzelnem" - mesélte Payton.

Hogy mindez mennyire volt hatékony, azt az ősszel induló hetedik évadból megtudjuk. Mit gondoltok, lehet Ezekiel az egyik új közönségkedvenc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)