Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök 2 - Bebop és Rocksteady ellopja a show-t

|

A két legendás gonosztevőre koncentrál a Tini Nindzsa Teknőcök 2: Elő az árnyékból legújabb előzetese.

Hirdetés

Egy korábbi rövid videón már láthattuk, hogyan válik óriási mutáns rinocérosz és varacskos disznó a Tini Nindzsa Teknőcök 2 két rosszfiújából. A készítők most pedig úgy gondolták, hogy a film megjelenése előtt még gyorsan kiadnak egy trailert, ami kifejezetten Bebop és Rocksteady karaktereire koncentrál.

Előzetesből sosem elég, ezt az örök érvényű állítást vallják a második Tini Nindzsa Teknőcök mozi alkotói is. Már azt hihettük, hogy nem érkezik új kedvcsináló videó a film premierje előtt, ehhez képest a napokban kiadták az eddigi legjobb előzetesüket. Engem legalábbis eddig viszonylag hidegen hagytak a második rész beharangozó videói, a mostani anyag azonban valóban kifejezetten mókásra sikerült. Ha másért nem is, ezért a két rosszarcúért érdemes lesz beülni a filmre. Fent ti is megnézhetitek az említett trailert.

A Tini Nindzsa Teknőcök 2: Elő az árnyékból 2016. június 30-án debütál a magyar mozikan. Ti meg fogjátok nézni a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)