Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök 2 - így változtak át az ellenfelek

|

Három új Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból klip mutat további részleteket a filmből. Az elsőn rögtön Bebop és Rocksteady átváltozását nézhetjük meg.

Hirdetés

Michelangelo, Raffaello, Donatello és Leonardo legújabb mozis kalandja megállíthatatlanul közeledik, a Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból című film augusztus 28-án debütál hazánkban. Bár a folytatás utolsó előzetesét már megnézhettük, a készítők további videókkal kedveskedtek nemrégiben.

A második teknőc moziban olyan ismert karakterek mellett, mint Krang vagy Casey Jones (akit a Zöld Íjász, vagyis Stephen Amell alakít), fel fog tűnni a két legendás teknőc-ellenfél, Bebop és Rocksteady is. Ők hétköznapi emberként kezdték pályafutásukat azonban később hatalmas rinocérosszá és varacskos disznóvá mutálódtak. A három új klip közül az első pont ezt mutatja be. Nézd meg őket, ha nem zavar, hogy lassan már minden fontos jelenetet láttunk Dave Green filmjéből.

Ti várjátok már a Tini Nindzsa Teknőcök 2-t vagy az első rész végleg levette a kedveteket a harci teknősös filmektől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)