Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök 2 - befutott az utolsó előzetes

|

A Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból utolsó előzetese hasonlóan szórakoztató popcornmozit ígér, mint a korábbi videók, ráadásul új jelenetekkel is vagánykodik.

Hirdetés

A négy közkedvelt harci teknős, Michelangelo, Raffaello, Donatello és Leonardo 2014-ben már megmutatták, hogy mire képesek egy látványrendező (Jonathan Liebesman) kezében, ezúttal viszont a viszonylag újonc Dave Green (Earth to Echo) próbálkozik meg elszórakoztatni minket másfél órára, természetesen Michael Bay produceri támogatásával. 

A hazánkban augusztus 28-án debütáló Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból főellensége nem kisebb karakter lesz, mint Krang, aki mellett felbukkannak olyan a képregényekből ismert és szeretett figurák is a vásznon, mint Bebop, Rocksteady és Casey Jones.

Utóbbit maga a Zöld Íjász, Stephen Amell kelti életre, előbbiek a CGI-technológia szülöttei, ahogyan a teknősöket is számítógépek kergetik őrültebbnél-őrültebb kalandokba. Ahogyan teszik azt a fenti, ismételten laza trailerben is. Várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)