Hirdetés

Titkos üzenetet rejt az új Batman-filmhez készült weboldal

|

Vicces meglepetés éri azokat, akik megpróbálnak túljárni Rébusz eszén.

Hirdetés

A jövő év egyik legjobban várt filmje a Matt Reeves-féle The Batman, amelyben Robert Pattinson ismét bizonyíthatja, hogy régen kinőtt az Alkonyat-széria ügyeletes szépfiújának szerepéből.

A denevérembert dühödt, Kurt Cobain-ihlette remeteként ábrázoló mozi nemrég egy új trailert is kapott, amit nálunk magyar felirattal nézhetsz, aki viszont tovább pörögne a témán, az ellátogathat a rataalada.com-ra is, ahol a film főgonosza, Rébusz találós kérdéseire kell válaszolnunk.

Hirdetés

Egy twitterező ennek kapcsán hívta fel rá a figyelmet, hogy a weboldal html-nézete egy titkos üzenetet rejt azoknak, akik a forráskódban kutakodva szeretnének új információkat szerezni a filmről.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ahogy az alábbi képernyőfotó mutatja, Rébusz azt üzeni nekik, hogy szép próbálkozás, de úgysem fognak semmit találni.

Itt tehát nem érdemes nézelődni, a március 3-ai premier viszont már nincs olyan eszeveszettül messze, kicsivel később pedig az HBO Max streaming platformon is nézhető lesz az éjszakai igazságosztó legújabb kalandja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)