Hirdetés

Magyar feliratos előzetesben szórja az ólmot Tom Hardy, mint az öreg Al Capone

|

Capone kalandos élettörténetének utolsó fejezetéről mesél Tom Hardy új filmje, ami a mozik helyett egyből online fog debütálni.

Hirdetés

Új előzetes kapott Tom Hardy Capone mozija, amelyben a végtelenül tehetséges színész az Egyesült Államok leghírhedtebb gengszterét kelti életre. A Capone öregkorára koncentráló film a legújabb kedvcsináló alapján izgalmasnak tűnik, arra viszont mindenki készüljön fel, hogy Hardy beszédét (sok más alakításához hasonlóan) ezúttal is alig lehet majd érteni. 

Hirdetés

Egészen pontosan május 12-én fog megjelenni a Josh Trank rendezői felügyelete mellett elkészült Capone, a film azonban értelemszerűen nem a mozikat célozza meg (hiszen azok ekkor még valószínűleg a világ nagy részén zárva fognak tartani), hanem a különböző VOD-szolgáltatókat. A most hirtelen nagy népszerűségre szert tett digitális premier a megszokott módon zajlik, azaz 48 órára lehet "kikölcsönözni" a filmet, amelyet ezen időszak alatt bármennyiszer újranézhetünk. Az új előzetes természetesen nálunk magyar feliratot kapott, ami nagyon sokat segít abban, hogy kisilabizáljátok, mit is morog az öreg Capone.

További filmes és videojátékos előzetesekért érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)