Hirdetés

Trónok harca - vészjósló előzetest kapott az utolsó rész

|

Jövő héten lezárul a Trónok harca sorozat hatodik évada, az HBO pedig már most elkezdte borzolni az idegeinket egy olyan előzetessel, ami nem sok jót ígér kedvenc szereplőink számára.

Hirdetés

A Trónok harca legújabb évadának kilencedik részében lezajlott a sorozat történetének legizgalmasabb csatája, melyet az HBO korábban egy ütős előzetessel harangozott be. Most a szezon fináléjához is érkezett egy hasonló anyag.

A szezonzáró kedvcsináló videója alapján arra lehet következtetni, hogy a tizedik részben fel fog tűnni a hatodik évadban látott összes fontos szereplő. Ez az epizód egyébként egészen pontosan 69 perc hosszú lesz, erre sem volt még példa a sorozatban. Így remélhetőleg minden karakterre jut majd elég idő, mielőtt újabb pihenőre megy a Trónok harca. 

Azt egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy a hátralévő két évadban egészen pontosan mennyi epizódra számíthatunk, de elvileg már csak 13 rész készül el a sorozatból. Így hét epizód jutna a hetedik és hat a nyolcadik évadra. 

Most viszont nézzétek meg gyorsan a hatodik évad lezárásának előzetesét, amit fent találtok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)