Hirdetés

Trónok harca 7. évad - később kezdődik és rövidebb is lesz

|

Az HBO megerősítette mindkét félelmünket a Trónok harca 7. évadával kapcsolatban.

Hirdetés

A Trónok harca a világ egyik legjobb és ennek megfelelően legnépszerűbb sorozata, a rajongók a 10 hónapos várakozást is nehezen viselték minden alkalommal.

Korábban is beszéltek arról, hogy az időjárás miatt halasztani fogják a 7. évad premierjét, és ezt most a két vezető producer, David Benioff és D.B. Weiss is megerősítette. "Úgy érezték, jobb lesz, ha az új évad készítését a szokottnál később kezdik el, amikor az időjárás megváltozik." - állt a sajtóközleményben. Ehhez igazítva a szokásos tavaszi premier helyett leghamarabb nyáron láthatjuk a következő epizódot. Hiába, megjött a tél, és ehhez borongósabb környezet kell. Forgatási helyszíneknek egyébként Észak-Írországot, Spanyolországot és Izlandot választották.

Azt is bejelentették, hogy az új évad csak 7 részből fog állni a szokásos 10 helyett. Valószínűleg a 8. lesz az utolsó, ami pedig még ennél is eggyel rövidebb lesz, de erről még korai beszélni.

Ez van, srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)