Hirdetés

Trónok harca - lecserélik az egyik színészt

|

Nem először fordul elő a sorozatban, hogy egy karaktert más játszik az új évadban, mint egy korábbiban. Most megint sor kerül egy cserére.

Hirdetés

Ha elég figyelmesen (oké, ha legalább fél szemmel) néztétek a Trónok harcát, talán feltűnt, hogy Daario Naharist nem ugyanaz alakítja a negyedik évadban, mint a harmadikban. A hosszú, szőke hajú Ed Skreint a lényegesen rövidebb, barna hajú Michael Huisman váltotta, Pár rész erejéig meg is zavarodtunk egy kicsit, hogy hova tűnt a régi Daario, és ki ez az új fickó. Skrein akkor a Szállító - Örökségben vállalt szerepet, és egyebek mellett a Deadpoolban is láthattuk Ajax szerepében. 

Most egy újabb karaktert váltanak le, akire talán kevesebben emlékeznek. A hatodik évadban Sam hazalátogatott a többi Tarlyhoz, ott találkozhattunk Dickonnal, akit Freddie Stroma alakított. Stroma új sorozathoz igazolt (az ABC-féle Time After Time-ba, egész pontosan), helyére pedig a legfrissebb infók szerint a Black Sailsből ismerős Tom Hopper kerül. A korábbi színész azt mondta, élvezte a munkát, rajongóként ült az asztalnál, és élmény volt számára részt venni a forgatáson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)