Hirdetés

Trónok harca - csúszik a hetedik évad, a tél tehet mindenről

|

Ha abban reménykedtetek, hogy jövő áprilisban már a Trónok harca legújabb évadát fogjátok nézni, akkor sajnos csalódnotok kell.

Hirdetés

Akik látták a Trónok harca hatodik évadának lezárását, minden bizonnyal már akkor is túl késeinek éreznék az új rész premierjét, ha az tegnap lett volna. Bármennyire is nehéz ilyen izgalmas évadzáró után türelmesnek lenni, a jelek szerint most hosszabb ideig gyakorolnunk kell ezt a nemes erényt. Mindezért pedig az a fránya tél a felelős. 

A sorozat két atyja, David Benioff és Dan Weiss ugyanis elárulták, hogy bár a tél Westerosra elérkezett, sajnos a Trónok harca legtöbb Európai forgatási helyszínére még bőven nem. Erről a következőképpen meséltek:

"Jelenleg nincs még premier dátumunk, de az biztos, hogy most egy kicsit csúszni fogunk. Később kezdjük majd el a forgatást, mivel az utolsó évad végén elérkezett a tél, így a nyári időjárás nem éppen megfelelő a céljainknak. Mindent toltunk kicsit, hogy igazi csípős téli idő legyen majd a legnaposabb forgatási helyszíneinken is."

Így bizony még nehezebb lesz a várakozás a hetedig évadra, amiről az már teljesen biztos, hogy az elődökkel ellentétben kevesebb mint tíz epizódból fog állni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)