Hirdetés

Trónok harca - egy részletgazdag térkép megmutatja, ki mikor merre járt

|

Egy igen érdekes térkép látott napvilágot, mely részről részre prezentálja, mi történt a Trónok harca világában.

Hirdetés

Már túl van a hatodik évadán is a Trónok harca, a népszerű sorozatból így már csak mindössze 2 évad van még hátra a lezárásig. A sok-sok rész alatt szereplőink jó néhány helyen megfordultak, viszont a nézőnek nem sok viszonyítási alapja volt a távolságokat illetően, nem igazán tudtuk, melyik város milyen messze van egymástól.

Most viszont egy nemrég elkészült interaktív térképen, amit ide kattintva el tudtok érni, nem csak átfésülhetjük a Trónok harca területét, de a főbb karakterek útvonalára is vethetünk egy pillantást, ha kíváncsiak vagyunk mikor hol járt egy-egy kedvencünk. Ezen kívül a nemesi családokat is könnyen megkereshetjük.

Nektek hogy tetszik a térkép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)