Hirdetés

Ha gyorstalpalóra van szükséged a Trónok harcáról, csak kérdezd Samuel L. Jacksont

|

Az HBO legújabb promóvideójában a Trónok harca eseményeit nem véresen komolyan véve foglalja össze nekünk Samuel L. Jackson, ami elkerülhetetlenül egy káromkodás-cunamival végződik.

Hirdetés

Sajnos a Trónok harca sorozat hetedik évadára az eredetileg tervezettnél is többet kell várni, így jó néhányszor lenne időnk végigpörgetni az eddig leadott hat évadot. Ennek ellenére az HBO kiadott egy összefoglaló videót az eddig képernyőre került események nagy részéről, amit persze nem vettek túl komolyan.

Westeros krónikásának ugyanis nem mást kértek fel, mint Samuel L. Jacksont, aki a leginkább szabad szájú karaktereit felelevenítve mesélte el, mi minden történt attól kezdve, hogy Robert király Deresbe látogatott, egészen addig, amíg (spoilerek az ötödik évad végéről) az Éjjeli őrség elárulta Jont. És bár a sorozat legidegesítőbb pillanatai közül sok fölött elsiklott a videó, a végére azért befért egy megszokott Jackson-féle kiborulás, ami megdolgoztatta volna a sípológépet, ha nem a cenzúrázatlan verziót találnátok meg a cikk tetején.

Nektek melyik volt a kedvenc pillanatotok az eddigi hat évadból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)