Hirdetés

Új szériában mesél nekünk Yoda mesterről a Marvel

|

Úgy tűnik, van még mit elregélni Yoda kapcsán. Friss képregényt kap a Star Wars zöld aprósága.

Hirdetés

Jó sok anyagot kell átböngésznie annak, aki teljes egészében tisztában akar lenni a Star Wars jelenlegi kánonjával, hiszen a filmek, sorozatok mellett könyvek és képregények is bővítették már a messzi-messzi galaxist.

Jogos elvárás lenne, hogy a jól bejáratott, talán már kicsit unalmas karakterek helyett nagyobb fókuszt kapjanak az új arcok, de úgy látszik, a készítők nem így gondolkodnak.

Hirdetés

A Marvel Comics bejelentette, hogy egy új, várhatóan 10 részes szériában fog visszatérni Yoda mester. A Star Wars: Yoda arról szól majd, hogy a Dagobah-n száműzetésbe vonult Jedi visszatekint a múltbéli kalandjaira, ez pedig nyilván teret ad arra, hogy bizonyos keretek között igazán kreatívak lehessenek a készítők. A sorozat három főbb részre lesz osztva, amelyek Yoda életének különböző szakaszaira koncentrálnak.

Az első felvonás a High Republic érába kalauzol el minket. A másodikban és a harmadikban azt nézhetjük meg, mit csinált Yoda az előzménytrilógia előtti időszakban, illetve a klónháborúk vége felé. Különböző csapatok felelnek majd az egyes történetekért: íróként részt vesz a munkában Cavan Scott, Jody Houser és Marc Guggenheim, ami pedig az illusztrációkat illeti, első történetet Nico Leonra osztották, majd őt követi Luke Ross és Alessandro Miracolo.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Tekintettel arra, hogy ez az első olyan képregénysorozat, amely kifejezetten Yoda mesterre fókuszál, a Marvel azt javasolja, hogy készüljünk fel jó néhány újdonságra és meglepetésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)