Hirdetés

Underworld sorozat - még nem tett le róla a rendező

|

Az Underworld sorozat még mindig egy létező terv, és egyre biztosabb, hogy egyszer csak megtörténik. Csak azt nem tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Még 2014-ben jelentette be az Underworld franchise atyja, Len Wiseman, hogy két különböző folytatás érkezik a szériához, és egy sorozat is lesz majd, ami az Underworld karaktereiről mesél majd. Az Underworld 5 már nagy erőkkel készül, de a sorozatról nagy csönd volt mostanáig.

Miközben Len a legutóbbi sorozatát, a Lucifert promotálta, az újságírók természetesen az Underworld kapcsán is kérdezgették, emberünk pedig válaszolt: "Készül. Rengeteget tárgyaltunk és haladtunk előre a koncepcióval. Nagyon is illik a tévéképernyőkre, hiszen ez egy remek lehetőség, hogy bemutassunk karaktereket és valami újat hozzunk ki a témából. Nagyon vonzó terület ez. Nem akarok dátumot mondani rá, mert azt ki fogják nyomtatni, és lehet, hogy késni fogunk vele."

Tehát aggodalomra nincs ok. A sorozatok rajongói is megkapják majd a maguk Underworld adagját, és addig is esetleg ráleshettek majd Len Lucifer sorozatára, ami január 25-én startol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)