Hirdetés

Uwe Boll mindenkit elküldött az anyjába

|

A kritikán aluli filmjeiről és játékadaptációiról elhíresül rendező legújabb projektje immár harmadjára fuccsolt be, ezért videóban ugrott a rajongók és egész Hollywood torkának.

Hirdetés

Ha egyetlen Uwe Boll filmet sem láttatok még, adjatok hálát a jó istennek, mert az imdb-n nem nagyon jegyzik 4.0 fölött a német rendező által megkomponált alkotásokat. Boll most a történelmi jelentőségű Rampage 3 című filmre szeretett volna pénzt összeszedni a rajongóktól Kickstarteren (korábban volt már 2 kampánya az IndieGoGo-n illetve egy kisebb közösségi kalapozással foglalkozó oldalon), azonban a szükséges 55 ezer dollárnak csak a fele jött össze.

A rendező egy elég beszédes "fuck you all" című videóba gyűjtötte össze az érzéseit a dologgal kapcsolatban, amelyben nemcsak a rajongókat, hanem a Kickstarter intézményét is támadta. Sokan keresték meg, hogy bizonyos százalékért cserébe megtolják a kampányt, amiből végül nem lett semmi. Bezzeg holmi retardált varázslós filmek 600 ezer dollárt is összegyűjtenek - mondja magából kikelve a rendező.

Egy másik videóban egész Hollywoodot vette górcső alá. Szerinte Brad Pitt, Robert Downey Jr. és a többi sztár csak röhög azon, ahogy a szegényebb családok a nehezen összekuporgatott pénzükből elmennek az értelmetlen, Bosszúállókhoz hasonló filmekre. "Számomra az egész Kickstarter halott. Van elég pénzem, hogy életem végéig golfozzak valahol." - mondta a rendező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)