Hirdetés

Végre kiderült C-3PO vörös karjának teljes története

|

A Marvel kiadta azt a képregényt, mely elmeséli, hogyan tett szert C-3PO arra a vörös színű karra, amit a Star Wars: Az ébredő Erőben is láthattunk.

Hirdetés

Bár talán örömteli lett volna, ha többek között erre a kérdésre is magában a filmben választ kapunk, de jobb később mint soha alapon most kiadtak egy képregényfüzetet, ami elmeséli C-3PO új, vörös kezének a történetét. Ezt ugyebár először a promóciós képeken láthattuk és már ott nagy meglepetést okozott. A Star Wars: Az ébredő Erőben azonban a készítők adósunk maradtak a válasszal. Ha esetleg azt tervezed, hogy valamilyen úton te is beszerzed a C-3PO képregényt és nem szeretnéd ellőni magadnak a fordulatokat, akkor ne olvasd tovább ezt a hírt!

A Star Wars companion book mindössze annyit árult el a protokoll droid új karjáról, hogy az "egy másik droid önfeláldozásának emléke", most azonban minden kiderült a végtagról. A C-3PO #1 képregény története szerint kedvenc aranyszínű droidunk az Ellenállás katonáival együtt elfog egy Omri névre hallgató RA-7 droidot, aki az Első Rend szolgálatában áll. Az a céljuk, hogy kiszedjenek belőle olyan információkat, melyek a fogva tartott és halálra ítélt Ackbar admirális hollétét fedhetik fel. Űrhajójuk azonban lezuhan és a becsapódáskor meghal a teljes emberi legénység. A droidok a bolygó másik oldalán beazonosítják egy lezuhant TIE vadász helyzetjelzőjét és elindulnak felkutatni azt, mielőtt túl késő lenne. Az utazás során C-3PO elveszíti egyik kezét és rajta, illetve Omrin kívül az összes droid megsemmisül. Omri gyakran beszél C-3PO-nak a droidok "céljáról", valamint arról is, hogyan programozzák őket újra és újra át az emberek. A történet vége felé savas eső kezd el hullani, ez pedig meggátolja a két droidot abban, hogy elérjék a lezuhant TIE vadászt. Omrin végül önfeláldozó döntést hoz, elárul minden fontos információt C-3PO-nak és aktiválja a jeladót annak ellenére, hogy tudja, a savas eső biztosan végezni fog vele. C-3PO hiányzó karját így a megsemmisült Omrin vörös kezével pótolja, ezzel is emléket állít új barátjának.

Az viszont így már egy kicsit fura, hogy Az ébredő Erő végén, egy pillanatig C-3PO miért feszít újra arany végtagokkal. Csak egy hiba lenne vagy eddig tartott a megemlékezés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)