Hirdetés

Visszatért a '90-es évek egyik legmenőbb Star Wars gonosza

|

Újra a hivatalos kánon részét képezi a Shadows of the Empire ikonikus antagonistája.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Marvel Comics kiadásában a Star Wars: Crimson Reign ötrészes képregényes minisorozat első lapszáma. A Charles Soule által írt és Steven Cummings által rajzolt történetben Qi'ra sztoriját követhetjük a Star Wars: War of the Bounty Hunters képregények után. Tudjátok, ő Han Solo egykori nagy szerelme, akit a 2018-as Solo: Egy Star Wars-történet mozfilmben Emilia Clarke játszott el.

Qi'ra alapvetően is egy nagyon érdekes karakter, a hozzá kapcsolható Crimson Dawn (magyarul Vörös Hajnal) bűnszervezet is egy izgalmas témakör a nagy Star Wars kánonban, mi most mégis egyetlen aspektusát emelnénk ki a napokban megjelent füzetnek.

Hirdetés

A Star Wars: Crimson Reign első számában ugyanis visszatért az 1990-es évek egyik nagy Csillagok háborúja gonosza, illetve ismételten egy régi, immár legendáknak tekinthető kánonból származó szereplőt emeltek át az új, hivatalos, Disney-féle idővonalra. 

Az illető pedig nem más, mint Xizor herceg, akiről az alábbi képkockákon esik szó:

Xizor azoknak lehet ismerős, akik valamilyen formában találkoztak az 1996-os Shadows of the Empire projekttel, ami könyvként, képregényes formában, sőt még Nintendo 64-es videojátékként is megjelent. Xizor nem más, mint a Black Sun (avagy Fekete Nap) bűnszervezet feje.

Thrawn admirális után tehát egy újabb "régi", legendás rosszfiú tért vissza a kánonba. Kíváncsian várjuk, hogy az egyelőre még csak említés szintjén szerepeltetett Xizor mikor jelenik majd meg teljes életnagyságban valamilyen Star Wars produktumban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)