Hirdetés

A Warcraft film jegyeladásai nem hozzák a várt sikert

|

A Warcraft film nyitóhétvégéjén maximum harmadik lehet majd Amerikában.

Hirdetés

A Warcraft 160 millió dolláros büdzséjével egy elég erős nyitásra lenne szüksége ahhoz, hogy megtérüljön a projekt. Ez sajnos úgy néz ki, hogy nem fog összejönni. A Variety jelentése szerint az elemzők nagyjából 25 millió dollárra saccolják a nyitóhétvégét.

Duncan Jones és a Blizzard szerelemgyereke ezzel a The Conjuring 2 és a Now You See Me 2 mögött végezhet, melyek szintén most debütálnak. Még az is előfordulhat, hogy a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows is ráverhet majd a második hétvégén a Warcaft mozira.

A Warcraft elég vegyes fogadtatást kapott. A külföldi (és amúgy a hazai) kritikusok nagy része meglehetősen sötét képet festett a játékadaptációról, és a film jelenleg 37 ponton ül a Metacriticen. Ennek ellenére a WoW játékosok nagy részének fogyasztható lett a produkció és mi is élveztük a bemutatót, annak ellenére, hogy valóban nem született legenda.

Sajnos az nem kizárható, hogy a lehangoló számok miatt meghiúsul Duncan Jones terve a Warcraft trilógiát illetően, amiért nagy kár lenne. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)