Hirdetés

Warcraft film - saját posztereket kaptak a főszereplők

|

Kemény nyolc darab poszter érkezett a hamarosan mozikba kerülő Warcraft filmről. Majdnem minden fontosabb karakter megkapta a saját plakátját.

Hirdetés

Ha valaki, akár egy kicsit is rajong a Warcraft világáért (vagy csak szimplán World of Warcraft játékos) az biztosan nagyon várja már a hazánkban a tervek szerint május 26-án mozikba kerülő Warcraft filmet. Sok ismerős karakter mutatkozik be majd a vásznon, és ők most saját posztereket is kaptak.

A Warcraft film az első ork vs. emberiség háborút fogja elmesélni. Az ork horda a Dark Portalon keresztül beözönlik Azeroth-ra, amit az Alliance rossz szemmel néz, és kitör a háború. Az események közepében olyan hősök emelkednek fel, mint Thrall apja, Durotan vagy az éppen Stormwindben uralkodó Varian Wrynn apja, Llane Wrynn.

Durotan

Blackhand

Garona

Gul'dan

Lady Taria

Llane

Lothar

Orgrim

Attól eltekintve, hogy valahogy nekem Gul'dan arca nem százas, értetlenül ülök itt és kérdezem, hogy hol van poszter Medivhről vagy Khadgarról? Blizzard, légyszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)