Hirdetés

Westworld - ezért kell ennyit várnunk a folytatásra

|

Az év egyik meglepetése, a Westworld legközelebb csak 2018-ban folytatódik, a sorozat egyik sztárja pedig el is árulta, hogy miért.

Hirdetés

Kiváló sorozatok indultak el idén, melyek közül különösen érdekes a Westworld, ami ugye egy 70-es évekbeli, egyező című film modern újraértelmezése. Az első évad talán nem volt tökéletes, de hatalmas sikert aratott, a rajongók pedig tűkön ülve várják a folytatást, viszont a készítők bejelentették, hogy legkorábban 2018-ban számíthatunk rá.

A sorozat egyik színésze, Luke Hemsworth (aki egyébként a Thort alakító Chris Hemsworth és az Éhezők Viadalából ismerős Liam Hemsworth testvére) egy interjúban beszélt arról, hogy a sorozatért felelős Johnathan Nolan és Lisa Joy miért döntöttek így:

"Biztosra akarnak menni. Nem akarnak folyamatos nyomás alatt dolgozni és kapkodni, mint ahogyan a legutóbb kellett, hanem azt akarják, hogy az első perctől az utolsóig meg tudják tervezni a történetét és kész tervvel kezdjék el a forgatást. Legalább vázlatosan legyen meg minden."

Ez egy elég nyomós érv és igazából teljesen elfogadható. Inkább tartson egy kicsit tovább a várakozás, de legalább nem kapunk egy összecsapott művet a kezünkbe. Ez különösen kritikus olyan sorozatoknál, amiknek egy ütös debütálás után bizonyítaniuk kell, hogy fenn tudják tartani a kezdeti lendületet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)