Hirdetés

Westworld - jobban startolt, mint a Trónok harca és a The Walking Dead

|

Az HBO-nak valószínűleg nem kell aggódnia, hogy mihez kezd, ha véget ér a Trónok harca. A Westworld első évada lenyomta napjaink két legnépszerűbb sorozatát.

Hirdetés

Aki még nem nézi a Westworldöt, annak most már tényleg érdemes lehet elkezdenie. Még hátra van néhány rész, de az eddigieket átlag 11,7 millióan követték, amivel simán túlszárnyalja a The Walking Dead 5,24 milliós, első évados átlagát, valamint a Trónok harca 2,52 millióját.

A Westworld népszerűsége azért is meglepő, mert bár adaptáció, az 1973-as eredeti film nem volt annyira közkedvelt, mint a The Walking Dead esetében Robert Kirkman képregényei, vagy a Trónok harcánál A tűz és jég dala könyvek. Alighanem Anthony Hopkins szerepeltetése közrejátszott. 

A tíz részes első évad december 4-én ér véget, de a második valószínűleg csak 2018-ban érkezik. A Trónok harcát is ebben az évben fejezik majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)