Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - bemutatkozik a Négy Lovas

|

A következő X-Men filmben Apokalipszis és Négy Lovasa nehezítik meg X-Professzorék és a nem mutánsok életét, akik most egytől-egyig megkapták a maguk klipjét.

Hirdetés

"Minden, amit építettetek, elpusztul!" - üvölti vérszomjasan minden trailerben az X-Men: Apokalipszis brutális erejű címszereplője, akit a Star Wars: Az ébredő Erő Poe Dameronja, Oscar Isaac kelt életre. Szavai többek puszta fenyegetésnél, hiszen Apokalipszis a Négy Lovassal a háta mögött képes valóban mindent a porral egyenlővé tenni és már egy ideje azt is tudjuk, hogy ehhez kik fognak asszisztálni az oldalán (aki nem szeretné megismerni a Lovasok kilétét, azoknak spoilerveszély!). Róluk nézhettek meg az alábbiakban egy-egy rövid bemutatkozóvideót.

Apokalipszis legfőbb szövetségese nem más lesz, mint Magneto (Michael Fassbender), a jó és rossz között ingadozó nagy hatalmú mutáns, aki személyes tragédiája miatt dönt úgy, hogy bosszút áll a világon. Saját szavaival élve elvettek tőle mindent, ezért ő is mindent elvesz másoktól: 

En Sabah Nur (Apokalipszis) támogatói közé tartozik a fiatal Storm (magyarul Ciklon) is, akit egy digitálisan megfiatalított Halle Berry helyett Alexandra Shipp játszik el:

A Ben Hardy által megformált szárnyas mutáns, Angel, a halál angyala sem marad ki a világpusztításból: 

Olivia Munn a Deadpool szerelme szerepet mondta vissza azért, hogy Psylocke bőrébe bújhasson, de elnézve a végeredményt az alábbi klipben, megérte így döntenie: 

Velük száll majd szembe Xavier (James McAvoy) és tanítványai, úgymint Mystique (Jennifer Lawrence), Beast (Nicholas Hoult), Cyclops (Tye Sheridan), Quicksilver (Evan Peters), Jubilee (Lana Condor) és Havok (Lucas Till). Május 19-én meglátjuk, mi lesz az X-Men: Apokalipszis végkimenetele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)