Hirdetés

Jövő nyáron forgatják a következő X-Men filmet?

|

Az idén nyáron mozikba került X-Men: Apokalipszis nem volt átütő siker, de arra elég volt, hogy jöhessen a folytatás.

Hirdetés

Az X-Men: Apokalipszis megjelenése után a 20th Century Fox nem sokat árult el a széria jövőjéről. Annyit tudunk, hogy több spin-offra is készülnek, mint a The New Mutants, X-Force és a Gambit - a Deadpool 2 mellett. Vajon most melyiket fogják forgatni?

A korábbi infók alapján úgy tűnik, hogy Bryan Singer visszatér a következő X-Men film rendezésére, ami elvileg az 1990-es években játszódik majd. Ez az új idővonal része lesz, amit az X-Men: Az eljövendő múlt napjai állított fel.

A Journal de Montreal jelentése szerint, a 20th Century Fox visszatér Montrealba egy még be nem jelentett film forgatására. Teljesen véletlenül ebben a városban forgatták az X-Men: Az eljövendő múlt napjait és az X-Men: Apokalipszist is. A munkálatok májusban kezdődnek, és több hónapig tartanak majd.

A film jó eséllyel lehet a Gambit spin-off, lévén Simon Kinberg júliusban azt nyilatkozta, hogy szeretnének már forgatni a tavasszal. A projekt jól is áll, lévén a főszereplőt játszó színész is megvan már (Channing Tatum). Az egyetlen bökkenő, hogy egy hónappal a nyilatkozat után a rendező, Doug Liman kilépett a projektből. Azóta nem jöttek infók a Gambit kapcsán.

Ezek alapján akár még a The New Mutants is lehet a nyári projekt, lévén az író/rendező Josh Boone szintén 2017. tavaszán akar kezdeni. Ugyan ennél a filmnél még nem erősítettek meg színészi választásokat, de azt pletykálják, hogy a Trónok Harca sztárja, Maisie Williams fogja megkapni Wolfsbane szerepét, míg Anya Taylor-Joy lehet Magik.

Az X-Men 7 kapcsán nincs sok megerősített infó. Egyelőre csak pletykálják, hogy az új epizód a Dark Phoenix sztorit meséli majd el, amit eredetileg az első trilógia hozott el a mozivásznakra. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai eltörölte azt a verziót, így lenne értelme újraindítani. Várjuk az infókat és reménykedünk, hogy egy jobb sztorit kapunk majd az Apokalipszisnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)