Hirdetés

X-Men: The New Mutants - jövőre forog az új mutáns mozi

|

A következő X-Men spin-off forgatása már 2017-ben elkezdődhet és már van is egy visszatérő szereplőnk.

Hirdetés

A Deadpool oltári nagy sikere után a Fox is elkezdi építeni a maga kis mutáns univerzumát (így 16 év után ideje volt már) és egy újabb, igaz kevésbé véres különálló filmmel rukkol elő az X-Men: New Mutants képregények alapján, amelyben fiatal, kevésbé ismert mutánsok kerülnének a középpontba, mint Magik, Wolfsbane, Mirage, Cannonball, vagy Sunspot. A producer, Simon Kinberg azonban itt nem állt meg.

Azt már jó ideje lehet tudni, hogy a filmet a 2014-es A csillagainkban a hiba rendezője, Josh Boone fogja dirigálni, aki már bizonyította, hogy mennyire érti a tinédzserek nyelvét. Kinberg emellett további kellemes meglepetésekkel szolgált:

"A film most már létezik, és X professzor is a New Mutants részese lehet."

És itt vélhetően a James McAvoy féle fiatal professzorra gondol, nem pedig az idősebb Patrick Stewartra, hiszen Az eljövendő múlt napjaival revampolt idővonal most az alternatív idősíkban játszódik és Kinberg minapi nyilatkozata alapján a következő X-Men mozi a 90'-es években fog játszódni.

A forgatókönyv végleges verzióját most fejezték be és jövő év elején el is kezdődhet a forgatás, hogy 2018-ban bemutathassák a filmet (a Fox már 3 premierdátumot is befoglalt, ezek közül az egyik vélhetően a Deadpool 2). Addig sem maradunk mutánsok nélkül, hiszen ebben a hónapban mutatják be a széria legújabb darabját, az X-Men: Apokalipszist.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)