Hirdetés

Han Solo: A Star Wars Story - egy pankrátor bevállalná az infjú Lando szerepét

|

A Disney és a Lucasfilm kollégái lázasan keresik az ifjú Lando Calrissian szerepéhez illő színészt. Szerencsére egy vállalkozó már van.

Hirdetés

A Han Solo: A Star Wars Storyban láthatjuk majd, hogy a kezdő csempészünkből az a laza arc lesz, akit mind megszerettünk. Az ifjú Han szerepére már megtalálták az ideális színészt, de Landot még keresik. Lehet, hogy Xavier Woods ajánlata után le is állnak ezzel.

Egyelőre minden forrás azt jelenti, hogy Donald Glover a legesélyesebb, de egy másik arc is beszállt a ringbe, aki jobban ismeri a küzdelem fogalmát, mint bármelyik színész. Xavier Woods válasza a Lucasfilm és a Disney keresésére:

"Keresnek valakit, aki eljátssza Landot az új Han Solo filmben! Umm hellooooooo. Lehetnék én légyszi?!?!!"

A Comicbook.com össze is hozta a régi Landot, és az elképzelt újat. Nem feltétlenül lenne rossz megoldás (már ha az arc a lényeg).

Emberünk valódi neve egyébként Austin Watson, aki kétszeres WWE Tag Team bajnok, van saját YouTube csatornája, és elég rendesen otthon van a geek kultúrában.

Ettől függetlenül persze nem sok esélye van, hogy ő legyen Cloud City bárója, de egy meghallgatás nem ártott még senkinek. Lehet, hogy valami újat is tudnak mutatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)