Hirdetés

Zac Efron és Jessica Alba nem egy új James Bond filmet csinálnak, pedig nagyon úgy néz ki

|

Ötletes reklám dubaji módra, valódi titkosügynök-akciófilmes életérzéssel.

Hirdetés

Van az a pénz, amitől egy reklám is menő lesz, és Dubajnak láthatóan megvannak ehhez a forrásai. A lenti videó ugyanis nem más, mint egy Dubaj turisztikai promó, amiben Zac Efron és Jessica Alba játszák el a titkosügynököket. A jelenetek egyébként meglepően jól vannak koreografálva, és kettejükből még össze is lehetne hozni egy igazi kémrománcot.

Kicsit sajnáljuk, hogy ez nem egy valódi film, és ez leginkább a színészi játéknak és Craig Gillespie rendezésének köszönhető. Egy komoly hollywoodi filmkészítőről beszélünk, akinek korábbi munkái között például a 2021-es Szörnyella is ott van.

Hirdetés

Nézzétek a végeredményt itt: 

Dubajba még mindig nincs kedvünk kirepülni, de ilyen reklám (vagy akár film) jöhetne még.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)