Hirdetés

Zack Snyder átvette az uralmat a magyar Netflixen

|

A filmes toplistát Snyder uralja, a sorozatok között viszont egy bizarr valós történetet feldolgozó széria az aktuális befutó.

Hirdetés

Hiába csapkodják meg a kritikák strandpapuccsal a Rebel Moon 2. rész: A Sebejtő popsiját, a jelek szerint ez a legkisebb mértékben sem érdekli a Netflix magyar nézőit, ugyanis egyből a nézettségi toplista első helyére repítették a filmet, sőt ezzel párhuzamosan az első rész, vagyis A tűz gyermeke is visszatornázta magát a filmes top 10-be, egészen pontosan a hatodik helyig kúszott vissza.

Tévésorozatos fronton is egy új versenyző állt az élre, a megtörtént esetet feldolgozó Szarvasbébi tanyázik most épp az első helyen. A brit széria főszereplője Donny, egy író-humorista, aki nagyon vágyik az elmerésre, de ez csak nem akar összejönni neki, bárhogyan is próbálkozik. Kénytelen egy kocsmában állást vállalni, és itt ismerkedik meg a Martha nevű nővel, aki teljesen felforgatja az életét - egyáltalán nem a jó értelemben véve.

Az alábbiakban a Netflix aktuális magyar nézettségi toplistáit találjátok tévésorozatok és a filmek tekintetében.

Hirdetés

Top 10 sorozat Magyarországon 

  1. Szarvasbébi
  2. Antracit
  3. Szent Iván éjszakája
  4. Élő bolygónk
  5. Szívtipró gimi
  6. Úriemberek
  7. A 3-test proméma
  8. A 601-es hárat eltérítése
  9. Görbe utakon
  10. Gyerekkori barátok

Top 10 film Magyarországon

  1. Rebel Moon 2. rész: A Sebejtő
  2. Papírvékony falak
  3. Semmelweis
  4. Fakopács Frici a nyáritáborban 
  5. Fenevad
  6. Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke
  7. A könnymester legendája
  8. Álmomban találkozunk
  9. Tad, az elveszett felfedező és a Smaragdtábla
  10. Mit követett el Jennifer Pan?
Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)