Hirdetés

Zsivány Egyes - új előzetessel ünnepeljük, hogy kaphatóak a jegyek

|

Megnyitottak a kasszák, már kaphatóak a jegyek a december 14-én rajtoló Zsivány Egyesre. Erre emlékeztet a legújabb tv spot is.

Hirdetés

Ahogy arról korábban mi is beszémoltunk, ma reggel indult hivatalosan a hazai jegyértékesítés a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet kapcsán. Bár nincs akkora őrület, mint a Star Wars VII előtt, az online felületek azért így is megérzik, hogy a szokásosnál többen akarnak jegyet venni.

De hogy addig is legyen mivel múlatni az időt, a Disney kiadott egy újabb rövid reklámspotot. A középpontban ezúttal Darth Vader áll (már amennyire ezt középpontnak lehet nevezni), de egy pillanatra Tarkin is felbukkan.

Nektek megvan már a jegyetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)