Hirdetés

Zsivány Egyes - megjött a magyar feliratos werkfilm és a magyar poszter

|

A Star Wars Celebration Europe keretében sajnos új trailert nem kaptunk, de egy werkfilm csak befutott, aminek magyar feliratos változatát már mindenki megnézheti.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet nem kapott új trailert a hétvégén bármennyire is vártuk. Kaptunk azonban egy nagyon hangulatos werkfilmet, tele új jelenetekkel, amiket most magyar feliratosan is megnézhettek.

Kis extraként a magyar feliratos poszter is megjelent, amit mind jól megnézhettek, aztán az ügyesebbek ki is akaszthatják a falra.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet december 14-én kerül a mozikba. Reméljük, hogy addig azért tényleg befut még pár új trailer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)