Hirdetés

Zsivány Egyes - mindenki áradozik róla

|

A hétvégén volt a Rogue One hollywoodi premierje, a hírességek pedig twitteren mondták el, mennyire tetszett nekik a film.

Hirdetés

Akinek sikerült az első vetítések egyikére helyet foglalnia, az holnapután este már láthatja a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet című filmet. A trailerek alapján eddig is úgy láttuk, hogy jó lesz, és ebben az első nézői beszámolók is megerősítenek minket.

Ismert színészek is a nézők között voltak, sokan olyanok, akiknek tényleg számít a véleményük. Ott van például Wil Wheaton, aki azt mondta, mikor utoljára annyira kedvelt egy Star Wars filmet, mint a Zsivány Egyest, az 1977-ben volt.

A The Office-ból ismert Rainn Wilsont is lenyűgözte, szerinte tökéletesen kötötték össze az Egy új reménnyel. Kevin Smith ugyancsak elismerően nyilatkozott, A Birodalom visszavághoz hasonlította.

A Chewbaccát játszó Peter Mayhew is jól szórakozott, bár nem egyértelmű, hogy a filmen, vagy a kollégáival való bohóckodáson.

Megszólaltak kritikusok is. A Slashfilm szerkesztője, Peter Sciretta szerint szórakoztató, akciódús, és kiemelkedik belőle Donnie Yen, valamint K2SO. Az IGN.com-os Terri Scwartz úgy érzi, jól eltalálták mind a földi, mind az űrbéli harcokat, és igazán Star Warsnak érződik a film. A Colliderös Steven Weintraub a karaktereket dícsérte, Eric Goldman, az IGN TV szerkesztője pedig a közönséget kielégítő pillanatokról beszélt. 

Az itthoni sajtóvetítés holnap délelőtt lesz, délután már olvashatjátok is a kritikánkat. Aztán gyertek a Star Wars Nightra ünnepelni, játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)