Hirdetés

Zsivány Egyes - kukkants be a kulisszák mögé!

|

Egy két perces videóban nézhetünk bele a Rogue One háttérmunkálataiba, és találkozhatunk a főszereplőkkel a kamera túloldalán.

Hirdetés

Már csak néhány rövid hét választ el bennünket a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet mozikba kerülésétől. Láttunk minden trailert, ismerjük a hőseinket, és a poszter is a falunkat díszíti. Már csak a premier van hátra, de addig is, bepillanthatunk a film kulisszái mögé.

A rendező Gareth Edwards, a Jyn Ersót játszó Felicity Jones és a Cassian Andort játszó Diego Luna is felszólalnak a röpke kétperces anyagban, miközben a díszletből is láthatunk egy-egy részletet. A színészek egyébként legalább annyira izgatottnak tűnnek, mint mi, ami nagyon jó jel.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet december 15-től lesz látható a magyar mozitermekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)