Hirdetés

Zsivány Egyes - nézd meg a második előzetest szinkronosan!

|

A Rogue One film második trailerét már láthattuk korábban, de most a szinkronból is kapunk egy újabb ízelítőt.

Hirdetés

Gyorsan fogy az idő decemberig, amikor is mozikba kerül az első Star Wars spin-off, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet.

A filmből megismerhetjük, hogyan próbálta meg lázadók egy elszánt csoportja megszerezni az első Halálcsillag tervrajzait. Azt tudjuk, hogy küldetésük sikeres volt, viszont mindenféle izgalmakba keveredtek útközben. Más szereplő játssza, de újra láthatjuk Mon Mothmát, és Darth Vader is visszatér, akinek az eredeti, angol nyelvű filmben ismét James Earl Jones adja a hangját. Az ő magyar szinkronját nem halljuk, de a többiekét igen, úgyhogy kattintsatok hamar fent a lejátszás gombra, aztán írjátok meg, hogyan tetszik a Zsivány Egyes szinkronja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)