Hirdetés

Megjelent a januári GameStar!

|

Itt a január és térdig ér a Mass Effect 2 címlapos új GameStar!

Hirdetés

Az év első hónapja nagy szerencsénkre nem csak havat és orrfagyasztó hideget hozott, hanem egy nagy adag 2010-es útravalóval és 2009-es számadással, és két teljes játékkal kitömött januári GameStart is. Ahhoz pedig, hogy az év hátralevő időszakához is meglegyen a kellő energia, kezdésnek egyből a valóban "2010 év játéka" titulusra is esélyes, nagy tápértékű Mass Effect 2 került a terítékre, és ezzel a fókuszba is.

Különösen szépre sikerült januári címlapunk (bár mikor nem az?) hősének, Shepard kapitány mozdulatait kerek hét oldalon keresztül méltató tesztünk (mazur tolmácsolásában) azoknak is garantáltan meghozza a kedvét a Mass Effect 2-höz, akik eddig ódzkodtak az űrkajától. Ha már étel, akkor ajánlom januári étlapunkról figyelmetekbe továbbá svédasztalos Best of 2010 összeállításunkat, amelyben az idei év összes nagy reménységét vettük számba, és amelyek közül bárki bátran csipegethet. 2009-es visszatekintésünkben összesítettük az online leadott olvasói szavazatokat, hogy a Ti véleményeitek (egy külön összeállításban mi is elmondtuk a sajátunkat) alapján kiderítsük; mely játékok, kiadók és fejlesztők teljesítettek legjobban az óévben, a 2009-es év játéka megválasztása mellett persze. Sőt: megszavaztuk az elmúlt 10 év legjobb játékait is, lássátok csak feleynk, zumtuchel.

Hogy más nevezetteket is említsünk januári tesztáradatunkból: mindkét egyaránt ítéletet hirdettünk mindkét Borderlands DLC, a Zombie Island of Dr. Ned és a Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot felett, ahogy nem úszhatta meg a felelősségre vonást többek között a Vancouver 2010, a Manhunt 2, a Dante's Inferno és az Army of Two: The 40th Days sem. A dupla élvezet jegyében januárban két teljes játék is ott figyel a DVD-n: akik a húst véresen szeretik, azok degeszre tömhetik magukat a Dr. Moreau szigetének történetéből táplálkozó Vivisectorból, akik pedig kicsiben de kiváló hangulatban szeretnek versenyezni, mostantól kedvükre nyüstölhetik az RC Cars távirányított járgányait. Mélyvizünk nagy attrakciója, hogy megtudjuk belőle, milyen játékos notebookot érdemes venni a decemberi költekezésből megmaradt pénzünkön. Jó étvégyat!

 

Bemelegítés

DVD-tartalom
Aréna

 

Újdonságok

CES 2010
Hírek
Best of 2010
Androidők
Best of 2009
Az évtized legjobb játéka

Játékbemutatók

Mass Effect 2
Egy kávé mellett Christian Svenssonnal
Vancouver 2010
Arthur: Maltazár bosszúja
Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned
Manhunt 2
Tales of Monkey Island - Season One
Forza 3: Hot Holiday Car Pack,
Matt Hazard - Blood Bath and Beyond
Madden Ultimate Team
Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot
Army of Two: the 40th Days
Dante's Inferno
Vásárlási Tanácsadó


Mélyvíz

Hírek
Pleomax ML600-G, Gigabyte GA-MA790FXTA-UD5
Motorola Milestone, MSI R5770-PM2D1G
Körkép - gamer noteszgépek
Intel H55-ös alaplapok
Vásárlási Tanácsadó

 

Belemenés

Bemutatkoznak a nyertesek: Nánási Tibor
Rajongók által lettek teljesek
Internet Explorer 8
Másvilág
Következő számunkból

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)