Hirdetés

Megjelent a januári GameStar!

|

Címlapon a Dead Space 2, a teljes játék pedig a John Carpenter-féle horror alapján készült The Thing!

Hirdetés

Új év, új hónap, új ság: itt a januári GameStar, friss, finom, ropogós! Hogy miért fontos ez? Mert az előfizetőkhöz elvileg már meg is érkezett, de csütörtöktől az újságárus néniknél és bácsiknál is meg lehet vásárolni! De mielőtt jobban belemélyednénk, lazuljunk el, és okvetlenül tekintsük meg az alábbi videót:


Duncan bársonyos baritonja remélhetőleg mindenkibe sikeresen beleszuggerálta a szubliminális üzenetet, de ha valakin nem működnének jedi elmetrükkjeink, annak leírom külön: REMEK LETT A JANUÁRI GAMESTAR. OKVETLENÜL MEG KELL VENNED. A Dead Space 2 ünneplése még később is folytatódni fog, hiszen amellett, hogy címlapsztorink, hamarosan egy egészen kivételes Dead Space 2 partira is kiválasztunk közületek néhány szerencsést (többek közt megtekinthető lesz moziban - először és utoljára Magyarországon - az új Dead Space film!). Erről azonban még nem árulhatunk el többet, figyeljétek a GSO-t, hamarosan úgyis megtudtok mindent! Aztán... megválasztottuk - Veletek közösen! - 2010 legjobb játékait, a legkülönfélébb kategóriákban, illetve összegyűjtöttük 2011 összes „várós" címét: tessék félretenni a listát, és lassan pipálgatni: 28 oldalon át soroljuk az év legizgalmasabb játékait, melyek megjelenését már alig várjuk. A Dead Space 2 teszt után maradtunk még kicsit horror vonalon: aki emlékszik John Carpenter „A dolog" című horror-klasszikusára, az örvendezhet velünk: teljes játékunk a film nyomán készített The Thing. Ezen kívül teszteljük az első magyar MMO-t (!), a Perpetuumot, megvizsgáljuk hogy mi is állhat a Minecraft-hisztéria hátterében, és elmerülünk egy kicsit az Android jövőjében. (No és teljesen nyilvánvaló, hogy az újság csúcspontja az új Take That-lemez kritikája a Másvilág rovatban.) De legyen elég ennyi, vegyétek az új GameStart, vegyetek akár kettőt is, ha az egyik elveszne, és olvassátok ki gyorsan, mert már csináljuk a februárit.

A januári GameStar tartalomjegyzéke

Újdonságok

Best of 2011
Szavazás: Best of 2010

Játékbemutatók

Dead Space 2
Apache: Air Assault
Perpetuum
Company of Heroes Online
Angry Birds
Divinity II: The Dragon Knight Saga
Back to the Future
Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
The Precursors
Bejeweled 3
Pound of Ground
Crash Time 4
Fallout: New Vegas - Dead Money (DLC)
Pinball FX 2: Marvel Pinball (XBLA)
Dead Rising 2: Case West (XBLA)
ilomilo (XBLA)
Donkey Kong Country Returns (Wii)
Rage (iPhone)
Infinity Blade (iPad)
Little Big Planet 2 (PlayStation 3)


Mélyvíz

Razer Megalodon
Microsoft LifeCam Studio
Kingston HyperX H20 DDR3-2133
Fujitsu Lifebook NH570
Google Nexus S
Intel Sandy Bridge


Belemenés

ISK: Magyar világsiker az EVE Online-ban
A fiúk a bányában dolgoznak: Minecraft

Másvilág

(A félszemű, Kaptár - Túlvilág 3D, Ten - Stormwarning, Benedictum - Dominion, Jack McDevitt - Polaris és Elveszett kolónia, Patrick Nedd - Kés a zajban, Scheepers - Scheepers, Stratovarius - Elysium, Duran Duran - All You Need is Now, Take That - Progress) (WTF Take That?!1!)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)