Hirdetés

Megjelent a júniusi GameStar!

|

Címlapon a Duke Nukem Forever, teljes játék az Experience 112, Duke Nukem Forever matrica ajándékba… itt a júniusi GameStar!

Hirdetés

Magunk sem akartuk elhinni, míg meg nem érkezett szerkesztőségünkbe a tesztpéldány, fel nem telepítettünk, és el nem kezdtünk játszani vele, hogy számtalan motorváltással és kényszerű szünettel tarkított másfél évtizednyi fejlesztés után elkészült a Duke Nukem Forever. A szőke macsó semmit sem változott az évek alatt, ugyanolyan tökös egysoros beszólásai vannak, ugyanúgy imádják a nők, és ugyanolyan kíméletlenül rúgja szét a földönkívüliek hátsófelét, mint a Duke Nukem 3D-ben.



A júniusi GameStar megjelenése előtt nem sokkal zajlott le az idei E3 a Los Angeles-i Convention Centerben (aDaM tudósítását online követhettétek nyomon), ahonnan töméntelen mennyiségben ömlöttek a hírek néhány várt és nem várt bejelentéssel tarkítva. A Microsoft, a Sony és a Nintendo konferenciájának külön összefoglalót szenteltünk.
Összeszedtük továbbá mindazt, amit tudni lehet 47-es újabb megbízatásáról. A tetovált tarkójú bérgyilkos a Hitman Absolution-ben némileg megújulva tér vissza többéves szünet után. Hasonlóképpen lerántjuk a leplet a dzsungellázban égő Far Cry 3-ról, a gyalogos elemeket is tartogató Need for Speed: The Run-ról, kicsit őrült, kicsit kooperatív, kicsit tarantínós Brothers in Arms: Furious 4-ről, és természetesen a Call of Duty: Modern Warfare 3-ról, ami a Battlefield 3-mal mérkőzik meg az év végén.
Játékbemutatóinkat tekintve csak ismételni tudjuk magunkat, a felhozatal legalább olyan erős, mint egy hónappal ezelőtt, ha nem erősebb. A Duke Nukem Forever mellett olyan címeket boncoltunk élve, mint a nyomozós L.A. Noire a Team Bondi-tól és a Rockstartól (csak az arcokat figyeljétek!), vagy a játékipar fenegyereke, American McGee utolsó bizonyítási lehetőségét, az őrült és szürreális Alice: Madness Returns-t.



A fantasy rajongói ebben a hónapban sem panaszkodnak, hiszen itt a szerepjátékosabb és egy kissé konzolosabb Dungeon Siege 3, valamint az akciódús kooperatív móka, a Hunted: The Demon's Forge.
Konzolos tesztjeink közül a PS3-exkluzív inFamous második és a Yakuza negyedik részét emelnénk ki, de nem mehetünk el szó nélkül a Shadows of the Damned mellett, ami még az új Alice-nél is őrültebb. Ez történik, ha olyan sztárok kapnak szabad kezet, mint Goichi Suda (Killer 7), Shinji Mikami (Resident Evil) és Akira Yamaoka (Silent Hill)



E havi ajándék teljes játékunk az Experience 112, ami műfaját tekintve kalandjáték, ám egy furmányos csavarnak köszönhetően (a hősnőt ipari kamerákon keresztül kísérjük figyelemmel) csak közvetett módon terelgethetünk a pályákon. Mivel csupán egyes alrendszerekhez van hozzáférésünk, így többek között a világítással, az ajtókkal és a robotokkal játszadozva kommunikálhatunk a kutatóhajón rekedt doktornővel.

Mélyvíz rovatunkat ezúttal is Disorder tartotta kézben és karban, aki boldogan lubickol a legújabb hardverek között és örömmel fedezi fel, majd osztja meg velünk, hogy mire is képes például a ASUS GTX 560 DirectCU II TOP

Újdonságok
Brothers in Arms: Furious 4
Far Cry 3
Age of Empires Online
Need for Speed: The Run
Battlefield 3
Assassin's Creed Revelations
Ghost Recon Online
Neverwinter
Prototype 2
Forza Motorsport 4
Call of Duty: Modern Warfare 3
Hitman Absolution

Játékbemutatók
L.A. Noire
Duke Nukem Forever
Alice Madness Returns
The First Templar
The Sims 3: Nemzedékek
Dungeon Siege III
London Underground Simulator
Hunted: The Demon's Forge
Battle vs. Chess
Traffic Manager
Patrician IV: Rise of a Dynasty
Section 8: Prejudice (Xbox 360)
Call of Duty: Black Ops Escalation Map Pack (Xbox 360)
Dungeons & Dragons: Daggerdale (Xbox 360)
Shadows of the Damned (Xbox 360)
Dead or Alive Dimensions (Nintendo 3DS)
White Knight Chronicles (PlayStation 3)
inFamous 2 (PlayStation 3)
Yakuza 4 (PlayStation 3)

Mélyvíz
ASUS GTX 560 DirectCU II TOP
Roccat Kulo 7.1 USB
Acer Iconia
Razer Ferox
Intel Z68 alaplapok
10 dolog, amit megöltek az okostelefonok
Mozgóképrögzítés nem videokamerával

Belemenés
Last Boss - Frusztráló főellenségek
A magyar sci-fi Sorsvonalai

Másvilág
(Király!, Yes - Fly From Here, Airrace - Back To The Start, John Wetton - Raised in Captivity, Black'n'Blue - Hell Yeah!, Hugh Laurie - Let Them Talk, In Flames - Sounds of a Playground Fading, Rock for Japan, Tommy Shaw - The Great Divide, A negyedik, Neil Gaiman - Al Sarrantonio: 27 képtelen történet)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)