Hirdetés

Megjelent a Macworld for iPad!

|

Az Apple táblagépein vált elérhetővé a Macworld új, különleges kiadása, melyben több rejtőzik, mint azt elsőre gondolnánk.

Hirdetés

A Macworld for iPad című kiadvány nem korlátozza érdeklődési körét az Apple cégre: az élet további területeivel is megismerteti az olvasót, ráadásul ingyen és bérmentve!

Az első számban például a fotózás és a zene játssza a főszerepet: fényképezőgép teszteken és különböző grafikai programok ismertetőjén kívül interjút olvashattok az elektronikus zenei világban méltán népszerű Brains bandával is.

Ezeken felül rengeteg érdekességet találtok még az interaktív lapban (ízelítőül lessétek meg a képgalériát), például erről a gyönyörűségről is többet megtudhattok:

A Macworld for iPad tehát nem csak azoknak ajánlott, akik értesülni szeretnének az Apple legújabb híreiről és termékeiről, hanem azokhoz is szól, akik kíváncsiak a világ további érdekességeivel kapcsolatban. Kellemes olvasgatást kívánunk!

A Macworld for iPad ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)