Hirdetés

Metro: Last Light - a te PC-den futna így?

|

Lehet, hogy játszottál már a Metro sorozat legutóbbi részével, és lehet, hogy láttad már maximum részletességgel futni. De így még nem.

Hirdetés

A PC Gamer srácai szeretnek bivalyerős gépeken tesztelni, ahogy azt a lenti videóban láthatjátok is. A Large Pixel Collider névre keresztelt erőmű olyan részletességgel futtat játékokat, melytől egy hétköznapi PC halálsikolyok közepette venné fel az izzó láva formáját.

A most következő videóban a Metro: Last Lightot láthatjátok maximum beállításokkal futni 1440p-s felbontás mellett. Fontos megjegyezni, hogy míg a legtöbb PC már attól magába roskadna, hogy így elfuttasson egy játékot, a Large Pixel Collider még felvételt is tudott készíteni róla. Alant láthatjátok a videót, amit ajánlunk FullHD felbontásban nézni, hogy teljes legyen az ámulat.

A srácoknak nem ez volt az első tesztje: már az Arma 3-al is kipróbálták a rendszert, ami szintén látványos eredményeket hozott.

Mindenki megtalálta az állát? Vagy nem is olyan nagy kunszt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)