Hirdetés

E3 2014 - így készül a Microsoft

|

Tegnap twitteren lehetett zaklatni a E3-mal kapcsolatos kérdésekkel az Xbox-részleg fejét. Phil Spencer válaszol.

Hirdetés

Phil Spencer az elmúlt időszakban Sanghajban járt, és távollétében nem igazán volt aktív. Az Xbox-részleg feje hazatértével kézi vezérlésre állította a Microsoft marketinggépezetét, és az idei E3-mal kapcsolatos kérdésekre válaszolt twitteren. Arról már írtunk, hogy Spencer szerint folytatások mellett új szellemi termékekkel is jelentkeznek majd, de most többet elárult a tervekről.

A bemutatóval kapcsolatban azt írta, hogy mindenképpen szeretné, ha az a rajongókról szólna, és ezért a hardcore játékok kerülnek majd a középpontba. Spencer azt is elárulta, hogy ötletként felmerült az is, hogy a show szereplőit és attrakcióit Cortana hangján mutassák majd be, de végül ezt elvetették.

Nem várnak azonban minden bejelentéssel júniusig: az Xbox-főnök egyik tweetje szerint "néhány dolgot" bejelentenek majd az expó előtt. Nem úgy egy esetleges új Halo játék esetében: Spencer hangsúlyozta, hogy a sorozatot a Bungie-tól átvevő 343 Industries-hoz kötődő címekről egyáltalán nem beszélhet az E3-ig.

Érkezett kérdés a kézikonzolokról és Japánról is. A válaszok szerint a Microsoft nem tervezi semmilyen handheld gép kiadását, inkább a Windows Phone és a tablet platformokon lesznek jelen ebben a szegmensben, esetlegesen kontroller-támogatással. A japán Xbox-címekről pedig annyit árult el, hogy bejelentésükre nem kell majd a Tokyo Game Show-ig várnunk.

Végül kitért két konkrét szellemi termékre is, egész pontosan a Lost Odyssey és a Battletoads játékok további sorsára: míg az előbbi jogi problémák miatt nem várható a közeljövőben, utóbbi esetében inkább a Microsofthoz kötődő fejlesztők leterheltsége akadályozza meg a folytatást.

Szerintetek kié lesz a legjobb konferencia az idei E3-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)