Hirdetés

10 millió eladott PS Vita a cél

|

A Sony elnöke, Andrew House elárulta, hogy jövő év márciusáig 10 millió PlayStation Vitát szeretnének a játékosok birtokába juttatni.

Hirdetés

Az E3 előtt Mocsy és Endre taglalták a PlayStation Vita jelenlegi piaci helyzetét és esetleges jövőjét, megvitatták pozitívumait és negatívumait és megállapították, hogy ha a fejlesztők kiváló játékokkal állnak elő, az eszköz sikeresebb lehet.

Ebben bízik Andrew House is, aki azt reméli, hogy az elkövetkezendő kilenc hónapban a jelenleg eladott 2 millió Vita mellé még 8 millió csatlakozik. A Sony reményei szerint a karácsonyi időszakban a megjelenő alkalmazások és játékok száma megnövekszik, így a játékosok a nagyobb választék miatt többen döntenek úgy, hogy szükségük van a kézikonzol beszerzésére. A cég saját maga is folyamatosan adja majd ki az alkalmazásokat, hamarosan a YouTube-ot és az egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető, ott viszont rendkívül népszerű Hulut is külön applikáción keresztül érhetjük el. Japánban természetesen a Nintendo 3DS dominál, de a hónap folyamán megjelenő rengeteg játék és a fehér modell segítségével legalább az eredeti PSP eladásait sikerülhet túlszárnyalni. A fehér Vita nyugaton az Assassin's Creed III: Liberation csomagban lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)