Hirdetés

A Dead Space táblagépen is rád hozza a frászt

|

Már az Apple köreiben is divat, hogy díjazza saját platformjának legjobb játékait. Amerikában 2011 legjobb játéka a Dead Space HD lett, Európa cukibbat választott.

Hirdetés

 

Idén tehát az iPad game of the year díjat a tengeren túlon a Dead Space táblagépes verziója érdemelte ki, amely valóban igen megnyerő módon hozza a frászt az emberre, irányításában pedig sikerült végre tényleg ötletes újításokat bevezetni, amelynek segítségével könnyedén élvezhető a TPS horror iPadeken is. Jól látható ez ebből a videóból is:

Európa nem blockbuster címet választott az idei év táblagépes slágerének, az App Store kincse nálunk inkább egy különleges hangulatú ügyességi platformjáték lett, a Chillingo nevével fémjelzett Contre Jour vitte el a pálmát. Nem is csoda, az alábbi videó remekül mutatja be a játék érdekes világát.

És nálatok mit volt idén a táblagépes játékok befutója?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)