Hirdetés

Angry Birds Action! - jön az új rész, ami összekapcsolja a brandeket

|

Az Angry Birds film által keltett hullámokat meglovagolva a Rovio bejelentette a következő dühös madaras játékot, az Angry Birds Action!-t, amely több egy szimpla mobiljátéknál.

Hirdetés

A széria korábbi címe, az Angry Birds 2 nem éppen úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de talán majd az Angry Birds film és a következő felvonás javít majd a sorozat renoméján. 

A Rovio ma bejelentette a free-to-play mobiljátékot, az Angry Birds Action!-t, amely lényegében egy iOS és Android eszközökre szánt top-down 3D-s világot kínál, melyben a dühkezelési problémákkal küszködő madarak csúzlizás helyett ezúttal tárgyakon mennek keresztül, lepattannak mindenről, mint a pinball és törnek, amit csak látnak a szent cél érdekében, hogy megmentsék a tojásokat. A tarka szárnyasoknak természetesen még mindig megvannak a különleges képességeik, csakhogy a kinézetüket valamelyeset megváltoztatták, hogy jobban összehangolják a közelgő Angry Birds mozival.

De az Angry BIrds Action! nem csak egy játék, hanem egyben a rajongók számára hasznosnak tűnő app is, amellyel kölcsönhatásba léphetnek az Angry Birds merchandising cuccaival egy QR-kód leolvasásra hasonlító rendszerrel, amelyet a Rovio csak "BirdCodes"-nak hív.

A működése pofonegyszerű: az Angry Birds márkájú tárgyakat forgalmazó cégek - mint a McDonalds, a Pez, a H&M és a Lego - ellátják termékeiket egy különleges BirdCodes kóddal, amit a telefon kamerájával beszkennelve mindig megnyithatunk egy szórakoztató, 30 másodperces mini-játékot. Sajnos a kódot minden alkalommal meg kell újra keresni, mikor játszani akarunk, de a Rovio szerint úgy tervezik, hogy ezzel is ösztönzik az embereket a vásárlásra, ugyanis már a termék csomagolásán helyet kap a kód. Elmondásuk alapján több, mint 1 milliárd ilyet nyomtattak és küldtek ki a viszonteladóknak világszerte.

A BirdCodes jó szolgálatot tesz majd a moziban is az érdeklődőknek, ugyanis az Angry Birds film stáblistája után felbukkan majd egy "hallható digitális vízjel", amit beszkennelve a játék egy teljesen új területét nyithatjuk meg és fedezhetjük fel, valamint megnézhetünk egy bónuszklipet is, amely állítólag egy másfajta befejezést mutat be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)