Hirdetés

Korszakalkotó Avatar mobiljáték van készülőben

|

Nagy reményeket fűz a James Cameron Avatarja világában játszódó, most készülő mobiljátékához a fejlesztőcsapat, a Kabam. Soha nem tapasztalt élményt ígérnek.

Hirdetés

Még 2009-ben került a mozik vásznára James Cameron rendezésével az Avatar, minek kasszarobbantó ereje már önmagában folytatásért kiáltott. Ennek ellenére csak nem akar elkészülni az a második rész, a csúszások miatt ez évben sem láthatjuk az Avatar 2-t, pedig már a negyedik rész is tervben van.

A Kabam fejlesztőcsapat egy tripla A kategóriás Avatar mobiljátékot jelentett be, melyet a megjelenés után folyamatosan frissíteni, bővíteni terveznek majd. A legnagyobb költségvetéssel büszkélkedhetnek a mobilra fejlesztők ligájában, emellett a Lightstorm filmstúdióval szorosan együtt dolgoznak a játékon, ami reményeik szerint úttörő lesz, és eddig soha nem tapasztalt mobilos élményeket fog nyújtani. A fejlesztőcsapat fejese, Kent Wakeford így nyilatkozott róla:

Olyan játékokon dolgozunk, amikhez a játékosok évek múlva is visszatérnek. Az Avatar játék új, nem várt izgalmakkal lepi meg a játékosokat belátható időn belül. James Cameron és az Avatar franchise egyet jelent az úttörő technológiával és a határok feszegetésével. Terveink szerint a lehető legjobb tripla A kategóriás, többjátékos, Avatar mobiljáték megalkotásával megütjük majd a mércét.

Szerintetek képes lesz a Kabam egy ilyen ambiciózus Avatar mobiljátékot megvalósítani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)