Hirdetés

Battleborn Tap - mobiljáték készült a Gearbox lövöldéjéhez

|

Már megjelent a Borderlands fejlesztőinek új címe, a Battleborn, viszont nem ez az egyetlen játék, ami ma elrajtolt a 2K Games kiadásában: megérkezett a Battleborn Tap!

Hirdetés

Hogy milyen egy FPS, egy Tower Defense és egy MOBA keveréke, amit a Borderlands készítői tolmácsolnak felénk egyedi stílusukban? A Battleborn előzetesünkből kiderül, ráadásul az élmény még fokozható is egy alkalmazás, a Battleborn Tap segítségével.  

A 2K Games ugyanis bejelentette, hogy a Battleborn mai megjelenésével egy időben elrajtolt a free-to-play modellű mobilos kisöcsi, a Battleborn Tap, amelyben lényegében a győzelembe tapogathatjuk magunkat az okostelefonunk képernyőjével. A játékmenet során ellenfelek és bossok egyre sűrűsödő hullámait kell leküzdenünk, előre haladva pedig vadonatúj területeket és különböző hősöket oldhatunk fel és adhatunk hozzá a felhozatalhoz. A közlemény szerint arany szilánkok gyűjtésével fejleszthetjük és testre szabhatjuk a hőseinket képességeit és skilljeit, valamint újabbnál-újabb felszerelések szerzésével felpimpelhetjük a karakterek statisztikáit. 

A Battleborn Tap játszásával ráadásul exkluzív jutalmakat is feloldhatunk a Battleborn számára, bár erről egyelőre nem tudunk több részletet. A free-to-play mobiljáték iOS-re és Androidra érhető el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)