Hirdetés

Megjelent a Bully évfordulós kiadása

|

A Bully tizedik évfordulójára a Rockstar átportoltatta a játékot iOS-re és Androidra.

Hirdetés

Még mindig csodálatos érzés okostelefonon vagy táblagépen elindítani a Grand Theft Auto: Vice City-t, a San Andreast vagy akár a Max Payne-t. Az irányítás persze nem olyan, amilyet megszoktunk anno, de a GTA-k nem kezelhetetlenek. A Max Payne-hez azért több türelem kell. 

Ma újabb Rockstar játék jelent meg Androidra és iOS-re. Az idén tíz éves Bully egy különleges alkotás, amiben a Bullworth suliban és környékén mászkálhattunk, bringázhattunk, bunyózhattunk, ha kellett, de a GTA sorozattal és a főszereplő kinézetével ellentétben nem a bűnözői, hanem a jófiúi oldalon. A mobilos változatot a War Drum Studios segítségével hozta össze a kiadó; a csapat belepakolta a Scholarship Edition minden extra tartalmát, illetve körökre osztott multiplayer kihívásokat is. Az új kiadást Bully: Anniversary Edition néven találjátok meg, Androidon 2499 forintba kerül, iOS-en pedig 6,99 euróba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)