Hirdetés

Mobiljátékot készít Nolan North

|

A többek között az Uncharted sorozat főszereplőjét alakító North producerként fog közreműködni a Con Man nevű sorozat alapján készülő játék munkálatainál.

Hirdetés

Kicsit több mint egy éve 3,1 millió dollárral zárult le a Con Man közösségi finanszírozási kampánya, és a készítők azt ígérték, ha átlépik a hárommilliót, a sorozat mellé játék is készül. Eljött az idő, hogy beváltsák az ígéretet.

A jelenleg a Vimeo on Demanden keresztül nézhető sorozat főszereplője Alan Tudyk és Nathan Fillion, de a második évadban Nolan North is feltűnik egy olyan karakter szerepében, akit ő talált ki. Emellett elvállalta a mobiljáték produceri feladatait is, és elmondta, hogy a fejlesztésnél Tudyk, Fillion, PJ Haarsma és Felicia Day is besegít valahogy. 

A játékban egyébként egy saját képregénykiállítást kell megszerveznünk, és megvédeni azt a földönkívüliektől. A fejlesztő a Frima, ami korábban a Hitman GO: Definitive Editionön, a Resident Evil: Revelations 2 PS Vitás portján, a Charioton, és néhány más projekten dolgozott.

Fotó: graceforell.com

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)