Hirdetés

Deus Ex GO bejelentés - Adam Jensen is mobilra költözik

|

A Square Enix újabb sikeres szériáját dolgozza át mobilos logikai játékká, de a Deus Ex GO - a Lara Croft GO-hoz hasonlóan - nem csak egy átskinezett változat lesz.

Hirdetés

A Square Enixnek látható módon nagyon bejött a 2014-ben még a Hitman GO-hoz kitalált formula, ugyanis tavaly az év mobiljátékának is megválasztották a Lara Croft főszereplésével elkészített változatot, most pedig egy újabb franchise-t dolgoznak fel logikai játékként.

A frissen bejelentett Deus Ex GO fejlesztője az előző részekhez hasonlóan a Square Enix Montréal lesz, de a készítők ígérete szerint nem csupán a modellek külsejét cserélik majd le az új epizódhoz. Patrick Naud szerint ugyanis még magasabb grafikai színvonalra törekednek ezúttal, ráadásul Adam Jensen augmentációi, hackelési képességei és különböző power-upok segítségével a játékmenetet is szeretnék új elemekkel kiegészíteni. Ahogy az alábbi trailerből is kiderül, a megjelenés sincs messze, ugyanis a Mankind Dividedhez hasonlóan a Deus Ex GO is még nyáron megjelenik.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)