Hirdetés

Mostantól focizni is lehet a Facebook Messengerben

|

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság tiszteletére új játékot indított el a legnépszerűbb közösségi oldal. Ismét csak egy hangulatjelet kell bepötyögni a móka indításához.

Hirdetés

Újabb játékkal üthetjük el az időt, miközben a Facebook Messenger applikációban beszélgetünk ismerőseinkkel. A sakk és a kosárlabda játékok után, most nem túl nagy meglepetés, hogy a foci mellett döntöttek a legnagyobb közösségi oldal munkatársai, elvégre jelenleg is zajlik Franciaországban a foci Eb.

A focis Facebook Messenger játék egy cseppet sem bonyolultabb, mint a korábbi változatok. Most úgy tudjátok elindítani a dolgot, hogy a futball-labdás hangulatjelet elkülditek annak vagy azoknak, akikkel játszani akartok (csoportbeszélgetésben is működik). Ezúttal dekáznunk kell, a lasztira kattintva az mindig egy picit föntebb pattan. Ha viszont a bogyó földet ér, akkor kezdhetjük az egészet elölről. Én az ébredés utáni első próbálkozásaim alatt 13 pontot értem el, úgyhogy azt már biztosan tudom, 10 pont felett reflektorok is elkezdenek cikázni a képernyőn.

Előre félek mi lesz az egészből, a kosaras játékra ugyanis durván ráfüggött a szerkesztőség, ez pedig első ránézésre még annál is szórakoztatóbbnak tűnik. Most azt is nehezen tudom elképzelni, hogy valaki csalást eszel ki a játékhoz. Kommentben nyugodtan jöhetnek a ti rekordjaitok is! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)