Hirdetés

Fallout Shelter - Dogmeat is bekerült az új frissítéssel

|

Komolyabb frissítést kapott a Fallout Shelter, így aki a Fallout 4 mellett még mindig építgeti a mobilos bunkerét, mostantól többek között háziállatokat is tarthat.

Hirdetés

A legtöbben elkönyveltük magunkban, hogy a Fallouth Shelter csak egy elképesztően jól sikerült marketingeszköz a Fallout 4-hez, de úgy tűnik, a Bethesda ennél egy fokkal komolyabban gondolja a mobiljátékot. Egy frissítéssel is megtámogatták a bunkerépítős játékot, ami több új feature-t is hoz.

Ezentúl például lesznek olyan Vault-lakók, akik nem veszik ki a részüket a bunker fenntartásából, ezeket a lusta túlélőket pedig ki is rúghatjuk a közösségünkből. Ennél viszont valószínűleg sokkal többen örülnek annak, hogy mostantól kutyát és macskát is tarthatunk a Vaultukban. Ők pozitív hatással vannak a bunkerünkben lakó emberekre, és valószínűleg köztük is lesznek ritkább kártyák, mint például a fő játékból átvett Dogmeat, aki itt is vendégszerepel. A készítők írtak néhány új párbeszédet, de megkönnyítették az inventory-kezelést is egy gombbal, amivel minden fölösleges tárgyat eladhatunk. A bunkerünk menedzselésére is kapunk új lehetőségeket, például új fejlesztéseket és új teljesítendő feladatokat is.

Ti szoktatok még játszani a Fallout Shelterrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)